Het is inmiddels algemeen bekend dat het aantal online aankopen met de komst van de coronapandemie meer dan verdubbeld is. Dit is niet zo vreemd aangezien de fysieke winkels door de vele lockdowns meerdere maanden hun deuren gesloten moesten houden. Hierdoor was het niet meer mogelijk om even snel de stad in te gaan om een aankoop te doen. Al deze mensen verplaatsten zich naar de vele webwinkels om bestellingen te plaatsen. Tijdens het plaatsen van deze bestellingen werd er vaker dan ooit tevoren voor het achteraf betalen gekozen met Klarna. Maar wist je dat er al enkele jaren een handige Klarna app is? Lees snel verder en kom alles te weten over de vele voordelen die deze app met zich meebrengt.  

 

  1. Al jouw aankopen en betalingen op één overzichtelijk plek

Ben jij een fanatieke online shopper? Dan weet jij als geen ander dat het bij het achteraf betalen wel eens kan gebeuren dat er nog enkele rekeningen openstaan. Om te voorkomen dat je uiteindelijk vergeet te betalen krijg je met de Klarna app een compleet overzicht van al jouw bestellingen. Hierin kan je precies zien bij welk bedrijf je besteld hebt, welke producten en het totaalbedrag. Doordat alles op één overzichtelijke plek staat vergeet je in ieder geval nooit de rekeningen te betalen. 

 

  1. Krijg handige betalingsherinneringen

Wanneer jij regelmatig vergeet om de openstaande rekeningen te betalen, dan is het zeker weten de moeite waard om de Klarna app op jouw smartphone te installeren. Deze app geeft je namelijk een pushbericht wanneer de betaaltermijn van een openstaande rekening is verstreken. Hierna is het mogelijk om direct de desbetreffende rekening te betalen. Wil je liever op tijd betalen? Zorg er dan voor dat je de betalingsherinnering twee dagen voor het verstrijken van de betaaltermijn krijgt. Dit kan je gemakkelijk zelf instellen in de Klarna app om te voorkomen dat je alweer een openstaande rekening te laat betaald. 

 

  1. Betalingstermijnen uitstellen voor meer financiële ruimte

Iedereen heeft wel eens te maken met onvoorziene uitgaven. Dit is niet zo vreemd aangezien een auto, wasmachine of een televisie zomaar kapot kan gaan. Wanneer je regelmatig krap bij kas zit, dan kan het ooit gebeuren dat je dankzij de onvoorziene uitgave even de openstaande rekening van jouw online aankoop niet kan voldoen. Gelukkig is dit vandaag de dag geen reden tot paniek aangezien je met de Klarna app eenvoudig de betalingstermijn van openstaande rekeningen met tien dagen kan uitstellen. Hiermee krijg je net even iets meer financiële ruimte om de eventuele reparatiekosten van jouw auto te bekostigen. Het is belangrijk om te weten dat hieraan geen extra kosten zijn verbonden.  

 

  1. Retourzendingen eenvoudig en snel regelen

Wist je dat je met behulp van de Klarna app gemakkelijk jouw retouren kan verwerken? Hiervoor hoef je in de app alleen maar aan te geven welke artikelen retour gaan. Het bedrijf waar je besteld hebt is dan op de hoogte van jouw retourzending en zal de openstaande factuur pauzeren totdat de retournering is verwerkt. Op die manier wordt voorkomen dat het bedrijf je uiteindelijk moet terugbetalen voor de geretourneerde producten. Heb je slechts een paar artikelen retour gestuurd? Dan zal Klarna zo snel mogelijk de openstaande rekening aanpassen, zodat jij gemakkelijk de betaling kan uitvoeren. Met de komst van de Klarna app betaal je dus alleen voor de artikelen die je daadwerkelijk houdt en hoef jij je geen zorgen te maken over een eventuele terugbetaling.  

Dankzij al deze voordelen is de Klarna app inmiddels op de smartphones van vele online shoppers te vinden. Wanneer laat jij je overtuigen van deze ultieme gebruiksgemak?